Най-сексапилната скиорка Линдзи Вон и хокеистът от НХЛ Пи Кей Събън развалиха годежа си броени часове преди Нова година.
 
"През последните 3 години Пи Кей и аз имахме невероятни моменти заедно. Той е мил, добър човек и някой, когото уважавам страшно много.
 
Все пак, след дълго обмисляне, решихме да продължим напред поотделно. Винаги ще останем приятели и много ще се обичаме. Молим ви да уважавате нашето уединение в този момент", написа Линдзи Вон в Инстаграм.
 

Новината за раздялата им е доста изненадваща, тъй като двамата изглеждаха много влюбени и споделяха страхотни моменти от връзката си. Линдзи и Пи Кей Събън трябваше вече да са женени, но се наложи да отложат сватбата си заради пандемията от коронавирус. 

Точно преди една година олимпийската шампионка предложи брак на приятеля си навръх Коледа. За това съобщи самата тя в профила си в Twitter, като публикува снимка с годежен пръстен на ръката на Пи Кей Събън.

"На втората годишнина, откакто сме заедно, направих нетрадиционна стъпка и помолих Пи Кей да се ожени за мен... И той каза: "Да!" Жените не са единствените, които трябва да получават годежни пръстени", разкри Вон тогава.