От днес всеки любител на футбола и джагата може да се регистрира онлайн за участие в първия "Турнир по джага на Gong.bg", който ще се проведе на 2 юни от 11:00 ч. до Лятна сцена в парк Борисова градина в София. Турнирът се организира за всички футболни запалянковци и е официалната тренировка за българските фенове преди старта на Световното в Русия това лято.

Формата за записване вече е активна тук >>> https://gong.bg/turnir

За участие в турнира се допускат отбори от непрофесионални джага играчи, които са навършили пълнолетие. Жребий от всички записали се от днес, 21 май, до 29 май ще определи кои двойки отбори ще се борят за голямата награда в турнира – пътуване до Русия и посещение на мач от програмата на Мондиала това лято. Имената на победителите ще бъдат обявени на 30 май.

Водещ на "Турнир по джага на Gong.bg" ще бъде актьорът и телевизионен водещ Павел Владимиров, а през целия ден в джага зоната на Gong.bg специални звездни гости ще подкрепят отборите в оспорваната надпревара.

Джага забавлението ще продължи и на 3 юни, когато спортната територия на Gong.bg в Борисовата градина, ще приеме всички, които желаят да играят или да се позабавляват с приятели.

Специални брандирани подаръци ще зарадват посетителите на 2 и 3 юни по време на събитието, а за всички участниците в турнира ще получат подарък - абонамент за платформата PLAY DIEMA XTRA.

Във връзка с предстоящото Световно първенство по футбол, екипът на Gong.bg ще подготви специална страница за своите потребители с програма и резултати от мачовете, най-добрата селекция от новини, любопитна информация, снимки, видео и още други интересни материали, свързани с Мондиал 2018.

"Турнир по джага на Gong.bg" се провежда в рамките на ежегодната инициатива "България спортува 2018", която Gong.bg подкрепя.