Вече са ясни всички отбори, които ще участват в първия турнир по джага на Gong.bg. Записването официално приключи, така че имаме имената с 32-ата участници, които ще спорят за голямата награда – пътуване до Русия и посещение на мач от Мондиал 2018.

Ето и кои тимове жребият изпрати в основната схема на първия по рода си турнир:

Реал Вердикал
Сашковци
Топовете
Обръщалка
Боровци
The Brothers
Готенягите
Овча Купел United
Vikings
Смолянчаните
От бира не се умира
Hills' Kings
Котараците
Гео Милев Legends
Таладжий
Дърти
St.Trinity
МК
Ракетите
RAM Madrid
Мишки, Рокери от Марс
Мън
Симпатягите
Фамозните
Бургас
Джагали
ТЕ
Първо Отделение
Депортиво (Баница)
K2N
Крачун и Малчо
PIXICOS

Като всеки себеуважаващ се организатор, Gong.bg разполага с „резерви”, които при нужда ще заемат мястото на някой от гореспоменатите тимове. Резервите са:

ПиДжагите
Джаганот
Еклер
420
Братиньо
Фиона
Dirty tigers
Росонерите

За участие се допускат отбори от непрофесионални играчи, които са навършили пълнолетие. Водещ на турнира ще бъде актьорът Павел Владимиров, а през целия ден в джага зоната на Gong.bg – до Лятната сцена в парк Борисова градина – звездни гости ще подкрепят участниците в оспорваната надпревара. Екшънът стартира на 2 юни от 11 часа.

Джага забавлението ще продължи и на следващия ден, когато спортната ни територия ще приеме всички, които желаят да играят или просто да се позабавляват с приятели. Специални брандирани подаръци ще зарадват посетителите на 2 и 3 юни, а всички участници в турнира ще получат безплатен абонамент за платформата PLAY DIEMA XTRA.

„Турнир по джага на Gong.bg” се провежда в рамките на ежегодната инициатива „България спортува 2018”, която Gong.bg подкрепя.

Наградите в турнира на Gong.bg – билети за Световното първенство по футбол, заедно с полет и хотелско настаняване за двама, са осигурени със съдействието на туристическа агенция „Кондор Холидей”.