Турнирът по джага на GONG.BG чука на вратата. И затова в предаването "На Кафе" водещата Гала и съпругът ѝ Стефан направиха нагледна демонстрация как се печели в този забавен спорт.

Те се изправиха срещу водещия на двудневното събитие в Борисовата градина Павел Владимиров и журналистката Лияна Панделиева.

Тандемът на телевизионните водещи надделя с 2:1, въпреки че по думите на Гала, тя никога досега не е играла джаги. Краткият мач се проведе директно в ефира на "На Кафе" по NOVA.

Записването на участници за "Турнир по джага на GONG.BG" вече приключи, като са ясни имената на всичките 32 тима-участници, както и на резервите.

За участие се допуснаха отбори от непрофесионални играчи, които са навършили пълнолетие. През целия ден в джага зоната на Gong.bg – до Лятната сцена в парк Борисова градина – звездни гости ще подкрепят участниците в оспорваната надпревара. Екшънът стартира на 2 юни от 11 часа.

Джага забавлението ще продължи и на следващия ден, когато спортната ни територия ще приеме всички, които желаят да играят или просто да се позабавляват с приятели. Специални брандирани подаръци ще зарадват посетителите на 2 и 3 юни, а всички участници в турнира ще получат безплатен абонамент за платформата PLAY DIEMA XTRA.

„Турнир по джага на Gong.bg” се провежда в рамките на ежегодната инициатива „България спортува 2018”, която Gong.bg подкрепя.

Наградите в турнира на Gong.bg – билети за Световното първенство по футбол, заедно с полет и хотелско настаняване за двама, са осигурени със съдействието на туристическа агенция „Кондор Холидей”.